Sponsor worden? Klik hier

Blessure? Bel 079-3616246 of ga naar www.corpusactivum.nl

Slider

zoebas-logo-separator_100x75

Afhankelijk van je geboortejaar ben je het gehele seizoen officieel ingedeeld bij een bepaalde leeftijdsklasse. De peildatum van indeling is 1 januari. Los daarvan kan je natuurlijk altijd om wat voor reden dan ook in een hoger team geplaatst worden. In een lager team kan ook, maar dan moet er dispensatie verleend worden en kan dat team geen kampioen worden.

De jongere teams U8, U10 en U12 spelen met zogenaamde miniregels (download). De baskets staan wat lager en de teams mogen gemengd jongens/meisjes zijn.

Zoebas heeft voor iedere leeftijdscategorie één of meerdere teams. Je start met trainen in een team van jouw leeftijd. Al snel stroom je door in het wedstrijdteam en doe je mee met de competitiewedstrijden. Hoe snel dit gebeurt is afhankelijk van de plaatsingsruimte. Jouw trainer zal je op de hoogte houden.

Ieder team heeft een teamcodering. Als je bijvoorbeeld 9 jaar bent, wordt je ingedeeld in team XU10. X betekent mix team en is jongens en meisjes door elkaar, U10 betekent Under 10, dus onder 10 jaar.

Teams

Informatie over de teams, trainingstijden en - locaties, en  trainers/coaches.

zoebas-logo-separator_100x75

Indeling

In verband met de nieuwe AVG wetgeving publiceren wij geen teamindelingen meer via onze website. Voor meer informatie over de teamindelingen kunt u bij de trainers terecht.

sponsors