Blog Listing

Een nieuw sporthal – een nieuwe toekomst!

Het lijkt nog zo ver weg, maar over een paar seizoenen speelt Zoebas al in haar gloednieuwe sporthal! En zo’n nieuwe thuislocatie brengt natuurlijk veel mogelijkheden met zich mee: een optimale moderne inrichting van het gebouw maar óók mogelijkheden tot uitbreiding van het activiteitenaanbod van Zoebas.

Het afgelopen jaar heeft een werkgroep van Zoebas (samen met gemeente Zoetermeer en 6 andere sportverenigingen) gewerkt aan de toekomstplannen van de vereniging. Na deze voorbereidingen zijn wij er helemaal klaar voor om de toekomstplannen samen met jullie vorm te gaan geven. Want jullie zijn immers Zoebas – het Zoebas van nu, en zéker ook het Zoebas van de toekomst! Dus wie kan beter aangeven waar wij de komende jaren samen aan gaan werken?

Omdat Zoebas uit bijna 300 leden bestaat, en daarnaast nog een groot aantal vrijwilligers betrokken zijn, kunnen wij niet in 1 keer met jullie allemaal spreken. Om toch met iedereen rustig te kunnen spreken, hebben wij een aantal workshops gepland. In deze workshops vertellen wij natuurlijk wat wij gedaan hebben en wat in grote lijnen onze toekomstplannen zijn, maar wij gaan vooral met jullie aan de slag om jullie wensen en ideeën in kaart te brengen.

Het belooft een zeer leuke en dynamische workshop te worden (dus absoluut géén PowerPoint sessie) waarbij wij natuurlijk zorgen voor een hapje en een drankje!

Het gaat om de toekomst van Zoebas. Jullie toekomst. Dus wij hopen jullie allemaal te zien (en te horen) tijdens de workshops.

Alle workshops zijn in de Zoebar (Lijnbaan) en starten om 19:30 h

Donderdag 27 juni: U14 – U16 – U18

Vrijdag 28 juni: U20 – U22 – Heren/Dames en Recreanten

Vrijdag 5 juli : U8 – U10 – U12

Donderdag 11 juli: Trainers, coaches en vrijwilligers.