Blog Listing

Stichting Leergeld Zoetermeer

Stichting Leergeld Zoetermeer e.o. richt zich op schoolgaande kinderen uit gezinnen met minimale financiĆ«le middelen. Kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die niet mee kunnen doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie kunnen bij hen aankloppen. Stichting Leergeld probeert sociale uitsluiting te voorkomen, door ervoor te zorgen dat zij mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zij vergoeden kosten die niet of slechts gedeeltelijk door een andere voorziening worden vergoed. Via deze weg biedt Stichting Leergeld Zoetermeer kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en een eigenwaarde krijgen. Kortom, alle kinderen doen mee!

Voor meer informatie over stichting Leergeld en om een aanvraag in te dienen: www.leergeldzoetermeer.nl