Blog Listing

Let op uw waardevolle eigendommen

Afgelopen week is bij één van onze leden thuis ingebroken. Veel elektronische apparatuur en persoonlijke zaken zijn weggenomen. In ons eerder geplaatste bericht is diverse apparatuur gemeld welke weggenomen zijn. Mocht u apparatuur aangeboden worden of ziet u dit te koop aangeboden worden, wilt u dit dan aan ons of direct aan de politie melden?

Wij willen ons medeleven betuigen aan de familie Westenberg en wensen hen veel sterkte.

Uit de reconstructie van de gebeurtenissen moeten we helaas concluderen dat de kans buitengewoon groot is dat de verdenking binnen de vereniging gezocht moet worden. Wij willen dan ook iedereen die betrokken is bij de vereniging waarschuwen goed op waardevolle spullen te letten en niet onbeheerd ergens achter te laten.

Het Bestuur zal de komende periode zich beraden welke maatregelen genomen kunnen worden om de veiligheid binnen de vereniging te verhogen.

Arthur van Hek
Namens Bestuur Zoebas